Olen parina viime päivänä etsiskellyt kaikenlaisia virikkeitä ja muita neuleihanuuksia.  Tämä  tuli ajankohtaiseksi liityttyäni Salainen neuleystävä 2007-rinkiin, sillä täytyyhän sitä ensin selvittää itselleen mitä toivoisi. En odota, että neuleystäväni olisi kuin joulupukki, enemmänkin tämä lista on muistilista myös itselle. Muistutus siitä, mitä tarvitsee ja millaiset asiat voisivat olla itselle mieleisiä ja ennenkaikkea siitä mitä on jo enemmän kuin tarpeeksi.

Puikkoja (pyöröjä ja sukkapuikkoja, en käytä pitkiä lainkaan) minulla on käsittääkseni tarpeeksi, mutta en pistä pahakseni uudia Addin pyöröjä (koot 4 mm ylöspäin ja pituus vähintään 80 senttiä). Kaunis neulatyyny olisi ihana, nykyiset kun eivät ole kovin edustavia. Puikkojen säilytyspussukka voisi olla kiva juttu, sillä itse en tunnu saavan sellaista tehtyä.

Langoista haaveilen merinosilkistä, alpakasta, kidsilkistä (tai muusta laadukkaasta liki tekokuiduttomasta mohairista), silkistä, bambusta jne. Oikeastaan kaikki luonnonkuidut ovat mieleisiä puuvillaa lukuunottamatta, en nimittäin osaa neuloa puuvillaa tai puuvillasekoitteita.  Sukkalangoista pidän erityisesti ohuista ja yksivärisistä.