Helmikuu on alkanut hyvin, lankavarasto ei ole kasvanut yhtään ja hiukan näyttää siltä, että pienentymistä olisi tiedossa. Aloitin eilen jämälankojen (äidin kankaankudonta varastoa) neulomisen isoksi pussukaksi, jonne sitten kerään valmiit joululahjat vuoden varrella. Kunhan saan kaikki sisustus- ja karvalangat neulottua on varasto puoli kiloa pienempi.

374313.jpg

Valkoiset langat ovat siis kymmenisen vuotta vanhoja ja aivan eri tarkoitukseen ostettuja, mutta kyllä niitä neuloakin voi. Karvalanka (jossa on 20 % karvaa, mutta en tiedä kenen/minkä) oli melkoisen karkeaa, mutta tuo sisustuslanka on jo pehmeämpää. Hongkongilaispuikkojen letku  oli liian letkeää paksulle langalle ja isolle silmukkamäärälle, joten otin esiin sukkapuikkoja.

Ostin eilen perjantain kunniaksi itselleni uuden neulelehden Stockmannilta. Lehden valitseminen oli vaikeaa, mutta lopulta opastus helmineulonnassa sai minut valitsemaan Knit Todayn, ihan asiallisen tuntuinen lehti, mutta irtonumerona myös todella kallis. Suomessa myytävä lehti oli vielä tammikuun numero. Kun kävin nettisivulla niin hiukan harmittaa, että ostin lehden, kun nuo helmikuun sukatkin kiinnostaisivat. Täytynee siis käydä parin viikon päästä uudestaan lehtiostoksilla.

Joulupukki tilasi minulle IKn, mutta ensimmäistä numeroa ei vielä näy, hätäilenkö turhaan? Lupasivat postittaa Winter 2006 -numeron tammikuun 18. päivä, kauanko tuo lehti yleensä matkustaa Suomeen?

Nyt taidan mennä jatkamaan tuota salaista harmaata projektia, sillä kädet kaipaavat pienempiä puikkoja.