Sukkavaihdon emäntä neuloi sukat kahdelle vaihtoon osallistuneelle. Distant Knitter sai sukkansa vapuksi  ja Topperin sukatkin ovat jo perillä. Ensimmäiset sukat olivat minulle tyypilliset eli vihreät ja villaiset, malli oli minulle uusi mutta sain sukat kohtuullisessa ajassa valmiiksi. Vaihdon alussa toivoin kutojilta löytyvän kokeilunhalua tehdä jotain itselleen vieraampaa. Toisten sukkien kanssa pääsin sitten itse toteuttamaan tätä ohjetta. Sukat ovat mustat, valkoisesta kissasta johtuen en juurikaan neulo mustaa lankaa, myös materiaali oli minulle vieraampi eli puuvilla. Toivon, että sukat mahtuvat eivätkä löpsähdä käytössä.

Sain sukat valmiiksi melko myöhään torstaina ja olin päättänyt postittaa ne perjantaina, harjasin sukat vaateharjalla heti niiden valmistuttua (silti niissä voi olla karvoja) ja pesin ne koneessa. Sukat eivät ehtineet kuivua aamuksi, joten ei auttanut kuin laittaa sukat töissä kuivumaan ennen paketointia ja postitusta.

587099.jpg
Sukat ovat siis Hederat, näitä on neulottu bussissa, Painonvartijoissa ja neuletapaamisessa.

587101.jpg
Ilmastointilaite nopeutti sukkien kuivatusta huomattavasti eli sain ne ajoissa pakettiin, sen verran kiiressä pakkasin, että jouduin postittamaan kortin erikseen.


Topperi neuloi varasukat myös Pirlelle, jonka parista en useampaan viikkoon kuullut mitään.

587103.jpg

Kiitos avusta Topperi!

Ovatko kaikki jo saaneet kesä-IKn?