Ei pitäisi amatöörin ryhtyä ompeluhommiin, eikä etenkään tällaisen avaruudellisesti rajoittuneen. Olin jo leikannut kankaat, kun tajusin ettei sitä pussukkaa niin voi ommella. Pienen mietintätauon ja tämän päiväisen kangaskauppakäynnin jälkeen sain kuin sainkin sen valmiiksi. Ihan käyttökelpoinen siitä varmaankin tuli, nyt pitäisi vielä päättää miten sen kiinnittäisin.

When you are amateur like me you better not sew anything. I had already cut fabrics when I realised that you can't do needleroll the way I was going to do it. After little bit thinking and some shopping I managed to get it finished. I can use it all I have to do is decide how fold and close it.

780527.jpg

Tähän sain mahtumaan kaikki sukkapuikot ja Addin pyöröt, Honkongin pyöröt saavat pysyä entisessä säilytyspaikassaan, ne ovat niin nahkeita että ovat jääneet käyttämättä. Muutamille pyöröille on paikkoja jäljellä. Pitkille puikoille minulla ei ole säilytyspaikka, sillä niitä on vain kahdet enkä juurikaan käytä sellaisia.

I could fit all my dpns and Addi circulars to this roll. Circulars I bought from Hongkong via ebay last year are stored somewhere else because I don't like to knit with them. There is still room for some extra needles. I don't knit with straight needles at all.