Vuoden ensimmäinen työpäivä on takana, valitettavan hyvin kaikki hommat muistuivat mieleen, eivätkä tekemättömät olleet mihinkään kadonneet. Päätin aamulla kokeilla villasukkia työkengissäni, joten laitoin ällö-Jaywalkerit jalkaani jo kotosalla. Väristä huolimatta (tai ehkä sen vuoksi) ne toimivat työsukkina normaalisukkia paremmin. Jaloilla oli koko päivän mukava olla, ei liian kuuma eikä liian kylmä. Ne siis ovat huomennakin työsukkina.

315092.jpg
Onko muuten kukaan tehnyt reklamaatiota langanvalmistajalle? Minua kun ottaa päähän tuo värivirhe. Kannattaako edes yrittää vai harmittelenko vain itsekseni?

Sain eilen illalla valmiiksi villapaidan pienelle koiralle, sitä on vaikea kuvata ilman täytettä enkä aio pukea sitä myöskään blogikissan päälle, sillä sehän on KOIRAN ei kissan villapaita, ties millaisia traumoja siitä kissalle tulisi.  (Toisaalta kun kissa on hoidossa sen vesikupissa lukee dog, koska kuppi on koiramme perua. Kuppi asetellaan ruokailupaikalle niin, ettei kissa näe tekstiä, siltä varalta että se osaisi lukea englantia.)

Kiri sujuu mukavasti, mallikuvion osasi jo alkuvaiheessa ulkoa joten olen voinut vain neuloa ilman sen suurempia miettimisiä. Siksipä taidankin painella sohvannurkkaan Kirin seuraksi odottamaan, että vastavalmistuneet neulomukset peseytyvät.