Sain siis eilen valmiiksi tuon joululahjasukkien säilytyspussukan. Melkoisesti saan kyllä kutoa sukkia, että saan sen täyteen, muuten reunat ovat aivan liian löperöt. Tekeillä olevat sukat eivät ole tänään kovasti edenneet, mutta illan tv-maraton ei vielä ole ohi.

Hyvin suunnitellun sanotaan olevan puoliksi tehdyn, mutta sukissa se ei taida olla aivan sama juttu. Varmuuden vuoksi suunnittelin tänään millaisia sukkia tekisin sinisistä ja harmaista langoista. Kunhan saan nuo nyt tekeillä olevat valmiiksi puikoille tulee myös
poncho, sillä se on hamsterikuuhun sopiva työ painonsa takia. Sukkien lisäksi suunnitteilla on kolmet lapaset kahdet helmillä ja yhdet kirjoneuleella, joten uskoisin käsien pysyvän liikkeessä maaliskuun loppuun saakka.

378815.jpg
Nämä langat tulevat puikoille seuraavana ja niistä on tarkoitus tehdä risteytys SixSox-ohjeesta ja Helmiksen ohjeesta. Rohkeana naisena aion tehdä ne kaksilla pyöröillä.


378813.jpg
Tästä langasta aion tehdä domino-sukat Modan ohjeen mukaan.


378809.jpg
Opalista tulee Unstit


378807.jpg
Trekkingistä tulee Convyt

378811.jpg
Ja jos aikaa riittää niin Stepistä tulee  Bed Sockit

Kovasti on siis suunnitelmia tehty, kun nuo siniset ja harmaat langat eivät minulle juttele itsestään. Odotan kovasti kevättä ja seuraavia Project Spectrum-värejä, niitä varten minulla on vaikka kuinka paljon suunnitelmia, onneksi pääsiäisen tienoilla on yli viikon vapaa.

Mikä ihme saa ihmisen hamstraamaan? Nyt kun lankaa "ei saa" ostaa, niin tämä nainen meinasi ostaa itselleen tolkuttomasti puikkoja. Edellisten huutojen lisäksi ajattelin hankkia itselleni lisää pyöröjä, etteivät mokomat vain loppuisi kesken. Millähän saisin itseni muistamaan, että minulla on vain kaksi kättä ja rajoitetusti aikaa? Ei se puikkojen suuri määrä niitä töitä sen nopeammin valmiiksi saa, vaan siihen tarvitaan se puikkojenheiluttelija. Niinpä siis päätin, etten tarvitse kymmentä pyöröpuikkoa sukkien tekoa varten, kuudet pyöröt riittävät minulle, sillä noita sukkapuikkojakin on melkolailla varastossa.