Sain tunti sitten valmiiksi alkaneen vuoden ensimmäisen neuletyön, enkä ole edes valvonut koko yötä. (Kannattaa siis valita pieniä töitä ja paksua lankaa, jos haluaa nopeasti valmista.)
322803.jpg
Kun sitten aikaa oli ja mieli teki ostoksille näin pyjama päällä pyhäpäivänä, niin kävin ostamassa pari kirjaa inspiraatiota tuomaan. Nyt saa taas odotella postimiestä. Tavaroiden ostaminen on tehty hiukan liiankin helpoksi, vain pari klikkausta ja tavara on jo matkalla luoksesi.
 
Olen tällä hetkellä ilman neuletyötä, tilanne ei johdu langanpuutoksesta, koska en ole vielä saanut koiranmittoja villapaitaa varten. Pieni koira se on joka tapauksessa, blogikissaa selvästi pienempi, mutta ilman mittoja en viitsi aloittaa työtä. Pitää varmaan aloittaa yhdet sukat välipalaksi, josko tällä kertaa niistä tulisi omaan jalkaan sopivat. Ostin ruskean Jannen alunperin itseäni varten, mutta kiire tuparilahjan kanssa sai minut käyttämään langan lahjasukkiin. Täytynee tonkia jonkun aikaa lankavarastoa ja miettiä millaiset sukat haluan ja mistä langasta. Niin tai voisinhan minä vaihteeksi aloittaa huiviakin, jos tekisin ruskeasta Kid Mohairista itselleni kolmiohuivin...