Neulontalistalla on tällä viikolla ollut keskustelua sukkavaihdosta. Kun sitten asiaa tarkemmin mietin, totesin, että voisin emännöidä tällaisen vaihdon. Tarkoitus on toteuttaa vaihto salaisena eli saat sukat yhdeltä henkilöltä ja lähetät tekemäsi toiselle (tämä tietenkin sillä edellytyksellä, että vaihtoon tulee tarpeeksi monta osallitujaa).

Vaihto on avoin kaikille sukankutojille, blogi ei ole pakollinen, mutta sähköpostiosoite täytyy olla yhteydenpitoa varten. Ilmoittautumisaika päättyy 1.3.2007 ja emäntä jakaa parit viikonlopun aikana. Sukkien tulee olla vastaanottajalla viimeistään 16.4.2007.

Tarkoitus on siis ilahduttaa sukkien saajaa, joten lue ajatuksella hänen toiveensa sukkien suhteen, tämä vaihto voi myös olla mahdollisuus kokeilla jotain uuttaa tekniikkaa tai lankaa. Ota siis haaste vastaan ja tartu puikkoihin heti maaliskuun alussa.

Jokainen siis neuloo vaihdon aikana yhden parin sukkia ja toimittaa ne saamalleen vastaanottajalle. Emäntä  pitää kirjaa saaduista sukista ja mielellään ihailee niistä otettuja kuvia blogeissa (blogittomat voivat lähettää kuvia sähköpostitse niin laitan ne näytille). Elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, jos jostain syystä  et pystykään toimittamaan sukkaparia parillesi ota yhteyttä emäntään, sillä asioilla on myös taipumus järjestyä.

Mukaan vaihtoon pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, johon täytetyt tiedot emäntä toimittaa vaihtoparillesi.

Nappia en ole tälle vaihdolle tehnyt, mutta otan mielelläni vastaan sellaisen. Myös kommentit sääntöihin ovat tervetulleita. Olen kovasti pohtinut pitääkö sukkalankojen hinta huomioida vaihdossa, ettei kenestäkään tunnu, että sai vähemmän kuin antoi.

Kommentteja ja ilmoittautumisia odottaen,

Hanna
 
Lauantain edit:

Suosio yllätti minut ja kuinka ollakaan ensimmäinen tietokanta täyttyi hetkessä. Lisää tilaa on näiden linkkien takana. Täyttäkää järjestyksessä, kiitos!Tarvittaessa teen lisää tilaa.