304722.jpg
Siinä se on kahden illan uurastuksen tulos: röyhelöhuivi. Kiitokset Katiijalle langasta se on juuri oikeaa sävyä, eikä vaaleampi ruskea ole oikeasti noin oranssi. Pannulapputehtaan huovutusosasto on työssä, eilisen illan aikana (ja osin työmatkalla) sain aikaiseksi neljä pannulappua. 

Kunhan saa siivottua täällä kotosalla ja istahdan taas telkkarin ääreen on tarkoituksenani aloittaa Jaywalker-sukat stepistä, kerä on jo jaettu kahtia. Miksi noin ihanaa lankaa ei voisi tehdä yksivärisenä? Sukkalankainsinöörit ovat insinöörikunnalle häpeäksi, saavatkohan he jonkinlaista tyydytystä sekoittaessaan toinen toistaan kamalampia väriyhdistelmiä samaan lankaan. Naureskelevat partaansa, kuinka hölmöt neulojat ostavat kyllä tämänkin hirvityksen. Jostain syystä epäilen, että sukkalankainsinöörit ovat miehiä.

Hyväntekeväisyysasioita olen kovasti miettinyt viime aikoina. Tunnen itseni saamattomaksi, itsekkääksi ja laiskaksi kun en saa tehtyä Apupupuja, Vaaka-tilkkuja yms. Haluan tehdä itselleni kaikenlaisia kivoja juttuja; sukkia, huiveja, pipoja, lapasia jne. kun työssä ei saa mitään näkyvää aikaiseksi. Tokihan ajan voisi käyttää hyväntekeväisyyteen, mutta kun oma napa on aina lähinnä. Vapaa-aikaa vaan on niin kovin vähän, ainakin siltä välillä tuntuu. Tekeleen ja tuunauksen keräykseenkin sain aikaiseksi vain yhden sukkaparin, vaikka tavoittelin paljon suurempaa panosta.