Tänään lähdin ajoissa töistä, koska postimme oli normaalia lyhemmän aikaa auki. Ajattelin nimittäin, että postimies ei välttämättä saa kaikkea mahtumaan luukusta sisään. Odottelen nimittäin yllätystä SNYltä ja ostoksia ulkomailta saapuviksi. Kun sitten sain kotioven auki huomasin vihreillä tullitarroilla varustetun paksun kirjekuoren. Paketti auki ja tutkimaan sisältöä. Tällaisia tilasin reilu viikko sitten:
227873.jpg
Nuo stopparit ovat melkoisen näppäriä, sillä niihin voi laittaa kaikenkokoisia puikkoja (testasin jopa 2 mm puikoilla ja toimivat). Minä vain suurudenhulluna tilasin niitä taas hiukan liikaa, kai. No ainahan niitä voi antaa tai myydä pois. Kovasti odotin sukanpingottajia saapuviksi, mutta niitä täytyy edelleen odottaa niin ja sitä SNY-pakettia minä vasta odotankin.

Kädet ovat tuntuneet tänään todella tyhjiltä, neuloin työmatkalla sneaker-sukan paria ja jotenkin pelkän sileän neulominen tuntuu oudolta. Kuvassa oleva sukan alku on joululahjasukka koolaidaamastani Nallesta. Aika tyytyväinen olen värjäykseeni, kauniita raitoja näyttää tulevan ainakin pienen neidin sukkaan.