632507.jpg

Aurinko nousi aikaisin, joten neuloja istuutui keinutuoliin tekemään uusia pitsisukkiaan. Tuntien kuluessa oli aika hakea hiukan virvokkeita nautittavaksi, ensin teetä ja sitten "jäätelöä" espanjalaisten mansikoiden kera. Kuten tarkkasilmäisimmät saattavat huomata ei uusi pitsisukkani kasva yksikseen lyhyellä pyöröllä vaan rinnakkain parinsa kanssa pidemmillä. Nuo sukkapyöröt eivät vain istuneet minun käsiini, kovasti yritin, mutta käsien asento oli outo ja se teki kipeää, lisäksi sukanvarsi tuntui venyvän aivan liian isoksi, kun silmukoita piti kiskoa pyöröä pitkin.

Sun rose early so knitter sat in her rockin chair to knit new lace socks. Hours went by so she needed some refreshment, first some tea and then "ice cream" with Spanish strawberries. If you look close enough you might notice that lace sock is not alone on shot circular needle, because I couldn't knit with my new circular. Position of my hands was feird and my hands hurt .

632508.jpg

Uusi SixSox-sukka on mukavan yksinkertaista neulottavaa ja kerrankin olen tyytyväinen myösvärivalintaani. Nyt taidan mennä takaisin nautiskelemaan aurinkoisesta päivästä.

New SixSox-sock is nice to knit it is simple and I'm happy about my color choice. Now I might go back to the balcony.