Kulunut viikko on ollut rankka, olen ollut väsynyt, suuttunut, pettynyt, harmistunut, vihainen jne. Kun sitten lopulta pääsin lähtemään kotiin tein pienen mutkan (vei vain tunnin aikaa) koululle hakemaan päättötyötäni korjattavaksi. Paluumatkalla päätin palkita/lohduttaa itseäni roskaruualla (ei ole järkevää, tiedän) joten kävelin mäkkärin kautta kotiin. Ovea avatessani silmiini osui pakettikortti...

Joten kun maha oli ahdettu täyteen ruokaa oli aika hiukan jaloitella postiin ja takaisin. Postissa minua odotti viime viikolla lähettämieni pussejen kaltainen pussi ja lähettäjäksi oli merkitty SNY. Kun sitten pääsin kotiin ja sain takin pois päältäni aloin ihastella paketin sisältöä:
282953.jpg
Kissakin tuli kaikkia ihanuuksia katselemaan, selvästikin bambupuikot tuoksuvat ihanalle. Paketissa olleesta kortista sain selville, että salainen ystäväni oli
Katja, jota haluan kiittää ihanista muistamisista. Sain nimittäin ohjeet tuon nauhalangan käyttöönkin. Ruskea väri on ollut tämän syksyn suosikkini =)  ja juurikin tänään mietin, että tarvitsisin toiset 2mm pyöröt, jos aion tehdä uusimmat sukat pyöröllä (taidan vaan olla liian pelkuri kokeilemaan). KIITOS!

Minä puolestani yritin ilahduttaa Riittaa, toivottavasti onnistuin edes jotenkin.

Nyt minä taidan mennä sohvalle neulomaan viimeisen (eli toisen) Child's first sockin valmiiksi, kavennukset vain puuttuvat. Viikonloppuna pitäisi päästä aloittamaan mysö joulukuun SixSox-sukkaparia, josta tulee joululahja mummille.