546139.jpg

Tänään on upean aurinkoinen päivä, joten aion kohta siirtyä keinutuoliin neulomaan. Yksi päivä testasin tuolia ja totesi sen hyväksi istumapaikaksi, neulominen on vielä kokeilematta.

Sun is shining beautifully today so I'm going to knit in my new rocking chair. One day I tested the chair and it was good to sit on but haven't tried knitting yet.

Viikolla kävelin Kirjatorin kautta ja mukaan tarttui kirjoneulekirja, josko sukkiin jossain vaiheessa tulisi kirjoneulettakin, saa nähdä. Aion kokeilla tuota elastaanilankaa puuvillasukkiin, aikaisemmin olen vain tyytynyt ihmettelemään miten se mahtaisi toimia.

I bought a new knitting book couple days ago, let's see if I try some intarsia or fair isle for socks someday, you never know. I 'm going to try knitting-in elastic for cotton socks, earlier I have just wondered how it might work.

546143.jpg

Olen aikeissa tulla Kampin neuletapaamiseen ensi torstaina, mikäli vain saan työt tehtyä ajoissa, aion kyllä tehdä mahdollisimman paljon valmiiksi jo keskiviikkona. Jos kirja kiinnostaa (tai joku muu juttu) niin laita kommenttia niin otan mukaani.

Sukkavaihtoasiaa kirjoittelen myöhemmin ja samalla esittelen uusilla ruusupuupuikoillani olevan työn, Baijerilaislanka ei vielä ole tullut, mutta sen suhteen ei ole kiirettä. Noilla ruusupuisilla on ihana kutoa, mutta pelkään koko ajan katkaisevani ne.

I'll write later about  Finnish sockswap and then I will show you what I have on my rosewood dpns. Yarn for my Bayerische socks haven't arrived but I have other things to do before I can cast on them. I like to knit with rosewood needles but I'm worried about breaking them.