Otin eilen kuvat keskeneräisistä töistä, mutta eipä niitä saanutkaan esille heti.

Aloitin keskiviikkona uudet sukat Child's first socks, taattua Nancy Bushia kirjasta Knitting vintage socks. Parin päivän kokemuksella voin sanoa, että mallikuvion oppii helposti ensimmäisen kierroksen jälkeen en ole tarvinnut ohjetta. Puikkoina minulla on uudet teräksiset Addit, ihanan kiiltävät ja niin liukkaat, käsiala on kokenut ihmetiukentumisen, jotta silmukat pysyvät puikoilla. Puikoista tulee mieleen nyt jo edesmennyt mummoni, tuollaisilla puikoilla (tuskin olivat Addit) hän kutoi villasukkia pässinpökkimästä. Varsissa saattoi olla muutama raita, mutta pääosin sukat olivat harmaita.
264838.jpg
Sukka on tällä hetkellä paljon kuvaa pidemmällä, mutta tuosta saa varmaankin käsityksen. Trekkingin lanka on ihanaa, mitä nyt välillä kiukuttelee ja menee sääpuoleen (mummosanastoa). Nuo rauhalliset värinvaihdot sopivat tuohon malliin. Tarkoitus on saada aikaiseksi lastensukat, joten lanka ja puikot ovat ohjetta ohuempia.

Lapasetkin aloitin, mutta ne etenevät hitaasti. Tuo sukkien mallineule houkuttaa selvästi enemmän. Nyt taidan aloittaa siivouksen ja pyykinpesun, sillä saamme blogikissan kanssa huomenna vieraan.