Viikko alkoi vaikealla aamuherätyksellä, kuten niin usein maanantaiaamuna. Tein työ- ja kotimatkalla Iris Garden-sukkiani, tällä vauhdilla ne valmistuvat juuri ja juuri pukinkonttiin. Kotiovella minua odotti mukava yllätys, postimies oli jättänyt lapun isokokoisesta kirjeestä, joten ei kun kipin kapin postiin.

Siellähän oli Hikihelmiä ja piikkilankaa-blogin arpajaisvoitto, ensimmäiseni. Kiitos Askartajattarelle ihanasta yllätyksestä. Paketin sisältö näytti tältä:
214438.jpg
Tuo lanka on niin ihanan pehmeää, kovasti kerät keskustelivat miksi aikovat isona ja kuulemma kämmekkäinä olo olisi ihanaa. No nyt langat saavat rauhassa lepäillä matkan rasitukset pois, kun neuloja keskittyy paketin muihin antimiin.

Luin viime viikon neuletapaamisesta, Kristel oli saanut ihanan laatikollisen alpakoita ja aivan syystä. Minun oli tarkoitus mennä viime viikon tapaamiseen, mutta tulikin muita kuvioita aivan viime hetkillä. Tunnen tällä hetkellä suurta helpotusta etten mennyt, kun en olisi ollut mukana muistamisessa mitenkään, kun en tiennyt sellaisesta. Ehkä minä jossain vaiheessa saan aikaiseksi mennä neuletapaamiseen, mutta hiukan hirvittää ulkopuolisena mennä tapaamiseen, jossa muut tuntevat toisensa. SNY-emäntää täytyy kyllä muistaa jotenkin, kunhan vain keksin miten.