Työviikko on ollut pitkä ja rankka, kun sitten kovin monet (työ)asiat alkoivat harmittaa ja olin valmis tekemään murhan päätin lähteä ajoissa kotiin. Koska itseä piti lepytellä ja SixSox-kalin uusi ohje ilmestyi tänään, päädyin sukkalankaostoksille Vihreään vyyhtiin, mukaan tarttui kokeeksi myös eebenpuiset puikot hiukan paksummille langoille, josko seiskaveikkaa olisi kivempi kutoa luksuspuikoilla kuin tavallisilla. Hyväntekeväisyyssukat kun ovat juurikin tuota ei niin suosikkilankaani ja tavoitteenani olisi saada sukat valmiiksi kesän aikana. Kun sitten olin Hakaniemeen asti päässyt, päätin lähteä kohti Käsityötalo Priimaa, aurinkoisesta säästä nauttien kävelin sinne Jitterbug-ostoksille.  Kovasti lankaa ei ollut jäljellä, mutta yksi vyyhti riittänee sukkiin. Koska niin monet ovat kehuneet sukkapyöröjä, oli minunkin ostettava sellaiset. Kohta taidan luoda pitsisukkien silmukat uudelle pyörölleni.

629573.jpg

My workweek has been long and tough, when so many things (at work) were annoying me and I was ready to make a murder I decided to leave home as early as possible. Because I needed something calming and  new pattern in SixSox was published today I went to shop some sockyarn for it and set of Ebebnholtz dpns for my charity socks. Because there is another yarn shop nearby I made a little walk just to check if there is some Jitterbug for me and there was. I also bought short (30 cm) circulars for sock knitting so now I'm going to cast on my new lacesock and enjoy knitting it.

Ps. Olen vielä tällä viikolla kysellyt salaisten sukkien kuulumisia. Postimiehet ovat selvästikin olleet sukkia vailla, sillä kolmet sukat ovat kadonneet matkalla, yhdet ovat jo löytyneet.