Tänään kotiin saapuessa postin joukossa oli mukava yllätys, itsetehty kortti neuleystävältäni. Ihan tässä itsensä tuntee huonoksi neuleystäväksi kun ei omaa muistettavaansa ole muistanut kuin kerran, mielessä toki asiat pyörivät kovastikin. En muista milloin viimeksi olen ollut näin täpinöissäni jostain asiasta (tai no pari viikkoa sitten oli tärkeiden ystävien tapaaminen ja sitä kyllä odotin, mutta se on ihan erilaista).

147126.jpg

Koolaiditkin saapuivat tänään, huomenna laitan kuvan näytille ja arvonnan pystyyn, virallinen valvontakissa valvoo arvonnan lauantaina loton jälkeen.

Luin illalla suomenkielistä Stich'n Bitchiä ja en aio ostaa kirjaa. Minusta se on ihan asiallinen, mutta jotenkin se Novita-hehkutus saa ihoni kananlihalle. Ulkomaankielistä versiota en ole nähnyt, mahtaakohan siinä olla noin selvää mainostusta. En aliarvioi Novitan merkitystä suomalaisille neulojille, mutta jotenkin lankakauppalista oli mielestäni erikoinen. Vaikka Vapaavalinnasta, Tarjoustalosta ja Cittarista lankaa saakin, en kutsuisi kyseisiä liikkeitä lankakaupoiksi, sillä oikeassa lankakaupassa on saatavilla myös asiantuntevaa palvelua ja opastusta. Kirjan ohjeissa oli kyllä ihan hauskoja ideoita, vielä ei mikää ole hypännyt puikoille.