Sunnuntai on alkanut kotia siivoilemalla, tosin hyvin verkkaista vauhtia homma on edennyt. No olen sentään saanut langat ja puikot paikoilleen, pyykitkin ovat jo kuivumassa eli aloitettu on.

Langat ovat ryhmittyneet kolmeen eri ryhmään.

Tässä ovat tällä hetkellä työn alla olevat:173888.jpg
kesäkassinani majailevat telkkaria katsellessa tehtävät ja tuossa marimekon pussukassa on työmatkatekele (tällä hetkellä pelkkä kerä ja puikot)

Olkkarin nurkkaan ovat majoittuneet kerillä ja vyyhdeillä olevat langat
173894.jpg
etualalla Tusshenat ja koolaidatut nallet ja woolit kavereineen, tuolla takana on sitten kaikenlaista sekalaista lähinnä villaa ja sukkalankaa

Ja jottei vain olisi asunnossa tilaa ilman lankaa on tietokonepöydän alla piilopaikka muutamalle lankakilolle:
173897.jpg
huomaa tyylikäs säilytysratkaisu =)

Pitäisi varmaan hankkia joku tyylikkäämpi ratkaisu tuohon säilytykseen, mutta millainen olisi hyvä. Onko muovi hyväksi villalle vai pitäisikö hankkia pahvilaatikoita?

Olen harkinnut ensi viikon neuletapaamiseen menemistä, mutta minä onneton en tiedä mitä sellaiseen otetaan mukaan. Pitääkö ottaa kaikki langat, tarvikkeet ja kirjat vai voiko sinne mennä vain yhden työn kanssa? Minkä työn valitsen mukaani? Ovatko uudetkin tulijat tervetulleita vai pitääkö ensin anoa lupaa joltakulta? Kummallisia kysymyksiä sitä mieleen tulee, mutta kun en ole ennen moisessa tapaamisessa käynyt.