Kiirettä on pitänyt reissun jälkeen, niinhän siinä käy kun on muutaman päivän pois töistä. Työt odottavat kyllä kiltisti, mutta asiakkaat eivät. Kävin postissa hakemassa pakettini, siellä oli Ebaysta huutamani wonderknitter. Amazon-kirjoja tai SNY-muistamisia ei ole vielä tullut. On tainnut neuleystäväni unohtaa minut ihan kokonaan kun ei mitään ole kuulunut koko syyskuussa.
203514.jpg
(Kuvan lanka on Nallea, mielestäni se ei ole tarpeeksi paksua työstettäväksi Wonderknitterillä. "Laitteen" mukana tulleissa ohjeissa oli tehty kivoja helmikoruja täytynee kokeilla)


Tallinnassa kävin perehtymässä Filatin lankavalikoimaan, pieni pettymys oli ettei siellä ollut toivomaamme LanaGrossan lankaa. Kaupassa oli hyvä valikoima muovikauhistustuksia kirkkaissa väreissä, efektilangoissa ja keinokuiduissa oli suurin valikoima. Sukkalankaa tuli ostettua ja huivin verran mohairiakin. Sukkalankavalikoima ei ollut mielestäni kovin hyvä (värejä oli vähänlaisesti tai sitten ne eivät olleet minun makuuni) ja hintataso ei ollut poikkeuksellisen edullinen Suomeen tai Saksaan verrattuna, mutta pakkohan sitä oli varastoja kartuttaa. Kaikki ostoksilla olijat (kolme naisparia) olivat suomalaisia. Terveiset sukkalankoja kanssamme katsoneille naisille, jotka kysyivät olenko Novita-klubilaisia! En ole Novita-klubilainen, enkä oikeastaan olen ajatellut moiseksi ryhtyvänikään.
203515.jpg
(Kas tässä ostokseni, nuo kaksi vaaleaa lankaa ovat todellakin eri väriä, en huomannut sitä kaupassa.)

Ps. Annoin Fifini eteenpäin eli jos näet tässä blogissa esitellyn Fifin jollakulla se en ole minä, mutta saa sitä varmaan silti hypistellä.