Minulla on ollut paha tapa tehdä liian isoja sukkia itselleni, en vain millään uskonut, että käsialani on liian löysä normaalikokoisille puikoille. Löysissä sukissa on sellainen ikävä ominaisuus, että ne kirjaimellisesti pyörivät jaloissa ellei koko ajan istu ryhdikkäästi.
340807.jpg
Eihän tuo jaloissa pyöriminen muuten haittaisi, mutta kun sukkiin meinaa kompastua.

Onneksi sain tänään valmiiksi turvallisemmat kotisukat, tuolla ne nyt kuivattelevat pesun jäljiltä yhdessä muiden villasukkieni kanssa.
340804.jpg
Wyvern Woman's Socks,
ohjetta lyhyemmällä varrella
Lanka: Gjestalin Maija, väri 262 (joka ei ole kuvassa ihan oikein, jos huomenna on aurinkoista niin otan uuden kuvan)
Puikot: 2 mm teräs addi, varressa 2,5 mm bambu

Seuraavaksi otan työn alle siskon tilaamat huivin ja lapaset. Kävin keskiviikkona ostamassa helmiä lapasia varten. Kotimatkalla sitten suunnittelin pujottavani lapasista ylijäävät helmet huivilankaan ja tekeväni suunnittelun Fifin (2) helmilisäyksillä. Kun sitten pujotin lapasiin tarvittavat helmet tuohon lankaan, päätin, ettei huivi tarvitsekaan helmiä. Sen verran työlästä oli 9/o-helmien pujottaminen Drops Alpacaan.
340805.jpg

Nyt minä siirryn tämän ihanuuden seuraksi sohvalle lapasia neulomaan, edellisistä varsinaisista lapasista taitaa ollakin jo 20 vuotta aikaa, sillä parien huovuttettujen lisäksi en ole tehnyt lapasia sitten ala-asteen. Saa nähdä kuinka tässä käy.