Olen haaveillut jo pidemmän aikaa Lorna's Laces sukkalangasta, eikä näiden sukkien näkeminen ainakaan vähentänyt hinkua saada tuota ihanuutta itsellenikin. Kun sitten tuskastuin odottamaan tilaamiani kirjoja, joista toinen tuntui olevan ikuisesti lopussa (ei muuten ollut loppu tilaushetkellä) ja päädyin peruuttamaan tuon "neuleraamatun" päätin sijoittaa rahat lankaan (Hand Knit Holidays postitettiin lopultakin tänään). Painoakin sain edellisellä viikolla pois sen verran, että sukkalangat on tienattu. Niinpä sitten heti työpäivän jälkeen tuumasta toimeen ja tilaus vetämään. Nyt vain odottelen tilausvahvistusta kaupasta ja sen jälkeen postimiestä. Jos jota kuta kiinnostaa niin tämä hamsteri tilasi itselleen vihreäsävyistä Shepard's Socks Forest-lankaa.

Sanomattakin lienee selvä, että Lankahamstereihin on liitytty (helmikuun lähestyminen motivoi myös tähän lankaostokseen) ja varastoa on tarkoitus harventaa Project Spectrumin väreissä.

Ps. uudessa Kotivinkissä oli muutama helppo neuleohje; torkkupeitto, liivi, kaulaliina ja huovutettu kassi FritidsGarnista. Tuon kassin toteutan varmaan keväämmällä, kun on  turkoosin (eli vihreän) langan vuoro päästä puikoille. Uusi ihana sukkalanka saattaa vaatia puikoille pääsyä jo aikaisemmin.