Olin tänään hiukan normaalia pidempään töissä ja kotimatkalla käväisin asioilla, joten saavuin normaalia myöhemmin kotiin. Kun sitten kasseineni astuin ovesta sisään, huomasin saaneeni tavanomaisten laskujen ja mainoskirjeiden lisäksi varsinaista postia. Suljin oven pikaisesti ja laskin kassit maahan, sillä posti oli avattava heti. Pirle oli päättänyt ilahduttaa minua pitsiliinalla, jonka kuvasin parvekkeella ilta-auringossa (pitsiliina ei siis jää parvekkeelle). Kiitos!

Today I worked little bit longer than I normally do and then I had some purhaces to do (cat litter, stamps and bread) so I came home late. When I opened the door I found out that I had got real post (no bills or advertisements). I closed the door and opened envelope. Pirle (participant in sock swap) has sent me a crocheted table cloth. Thank you!

574000.jpg

Koukuttaja on ihmetellyt värjäytyviä puikkojaan ja epäillyt värjäytymisen johtuvan keinokuitulangasta. Minun puikoillani ei ole neulottu keinokuitua (tai Novitaa), mutta silti puikot ovat värjäytyneet melkoisesti, sen lisäksi olen onnistunut vääntämään puikkoni liki solmuun.

Koukuttaja has been wondering about her discolored needles and she was thinking that pigmentation is done by synthetic fibers. I haven't knitted any synthetic yarn with my needles and they have same kind of discoloration. And as you can see I have bent my needles too.
574003.jpg


Eilen posti toi minulle langanpäättelijän Kaarinalta, se on niin kaunis että haluan heti päätellä lankaa. Eli ei auta muu kuin neuloa innokkaasti.

Yesterday I got my fiberhider from Kaarina, it so beautiful that I'd like to hide fibers. So I have to knit very quickly.

574010.jpg