Olen ollut tänä aamuna reipas; tyynyt ja peitto ovat jo kuivumassa pesun jäljiltä. Pesun ja kuivatuksen aikana katselin telkkarista Kirppistä ja tein salaista projektiani valmiimmaksi, josko se jo tässä viikonlopussa valmistuisi. Täytyy kauppareissun jälkeen vain istua aloillaan telkkarin ääressä.

Työmatka sujui hyvin, sain kutimeni mukaan lentokoneeseen. Reissussa en ehtinyt neuloa tai no aikaa olisi ollut runsaastikin, mutta kokouksessa ei oikein voi neuloa, ettei joku tulkitse sitä protestiksi. Lentokone oli mennen tullen myöhässä, joten lentokentällä oli aikaa käsityölle hiukan turhankin runsaasti.

Blogikissa vietti kuluneella viikolla syntymäpäiviä, vuosia on kasassa jo 10. Meillä asui aikaisemmin toinenkin kissa, ihan sellainen perusmalli, metsästä syksyllä löytynyt. Reilu vuosi sitten jouduin tekemään vaikean päätöksen eutanasiasta, koska kissa oli kovin sairas. Uutta kissaa en ole toistaiseksi hankkinut, sillä vanhalle ja itsenäiselle kissalle ei ole helppo löytää kaveria. Lisäksi blogikissa on jo kerran joutunut sopeutumaan toisen kissan kanssa elämiseen, mutta myös kaverista luopumiseen. Ehkäpä se on ansainnut ainoan kissan paikan loppuelämäkseen, vaikka eihän sitä koskaan tiedä...
190742.jpg

Aika monet ovat jo saaneet selville SNYn henkilöllisyyden, minä en omaani vielä tiedä, aikalailla jännittää sekin juttu. Kovasti olen myös miettinyt omaa muistettavaani, toivon viimeisen tervehdykseni ilahduttavan häntä ja toivottavasti toiveetkin toteutuvat. Tämä syksy on ollut mielenkiintoinen, joka päivä on voinut jännittää onko postia ja mitä sieltä on tullut. Ja sitten on ollut salaisia projekteja, niissä on se paha puoli, että ei ole esiteltävänä mitään valmista.