Kävin kesälomalla tapaamassa mummoani, joka on innokas sukankutoja (sukuvika siis tämäkin, kaikkien muiden vikojen lisäksi). Silloin keskustelimme ulkomaisista sukkalangoista ja lankojen värjäämisestä lisäksi opettelimme tekemään sukan varpaista alkaen. Nyt mummo on jo opettanut sukan väärinpäin siskolleenkin. Niinpä ajattelin lähettää mummolle uuden haasteen, ohuempaa sukkalankaa ja suomeksi käännetyn ohjeen Scales Skin sockseihin (olen pyytänyt luvan ohjeen tekijältä eli voitte olla huoleti). Kun värjäyksiäkin tuli tehtyä runsaanlaisesti laitoin matkaan vielä yhden itsevärjäämäni kerän (puoli kerää Nallea, siitä saa pienijalkaiselle naiselle sukat). Nyt vain pitäisi kääntää ohje loppuun, että saan paketin valmiiksi.
149623.jpg

Omissa sukissani olen menossa vasta varressa, mutta enköhän pääse kantaan jo tänään. Mallineulekin alkaa hiljalleen sujua ja bambulanka tuntuu ihanalta (Opal mit bambus 70% villaa 30% bambua).
149631.jpg

Aikaisemmin tänään tulin jo tilanneeksi Tusshenaa Saksasta, tätä puseroa ajatellen. Väriksi valitsin sellaisen vaaleanvihreän.
149633.jpg
ohje ja kuva löytyivät uusimmasta Vogueknittingistä. Millähän ajalla olen ajatellut neulovani kaikki lankani paidoiksi, sukiksi, pipoiksi ja huiveiksi?

Täältä löydätte lisää kuvia Koolaidauksistani, jos jota kuta kiinnostaa. Illalla puoli yhdeksän aikaan on sitten arvonnan aika.