Määräaikaan mennessä vaihtoon ilmoittautui 84 innokasta sukankutojaa, määrä oli minulle iloinen yllätys. Nyt olen lähettänyt kaikille tiedot yllätettävästä, pyydän anteeksi pientä epätarkkuutta rivityksissä. Totesin muutaman korjaamisen jälkeen, jakavani pareja vielä ensi viikollakin, jos korjailemaan ryhdyn.

Nyt minä jään odottamaan kuvia valmiista sukista, kunhan saan tuon kypärämyssyn ja Conwyt valmiiksi aloitan lupamaani kuvasarjat sukista kaksilla puikoilla, mallisukat olen päättänyt tehdä paksuista langoista eli Nallesta ja Seitsemästä veljeksestä. Koska Conwyjen saajan syntymäpäivä lähestyy uhkavaasti (samoin kuin omani), koitan saada varret valmiiksi jo tänään.

Kun huomaat Conwyjen valmistuneen ota esiin valitsemasi sukkalanka ja kahdet sille sopivat samanlaiset pyöröt. Suosittelen hyvin liukuvia pyöröjä, sillä nahkealla kaapelilla silmukoita on ikävä siirrellä. Malliksi kannattaa valita sukka, jossa silmukkamäärä pysyy vakiona esim. nuo tekeillä olevat Conwyt kavennuksineen vaativat enenmän kikkailua. Sukkaohjetta en siis tarjoa, mutta Nalle-sukan ohje löytyy netistä, jos haluat tehdä samalaiset. Se toinen, ohjeeton sukka aloitetaan perinteisesti varresta.

Iloisia hetkiä sukkien parissa!