Aamulla nautiskelin parvekkeella hiljaisuudesta lankoja kerien, onnistuin tekemään hienot kerät, joissa lanka tulee kerän sisältä. Kun sitten langat olivat kerinä oli aika ottaa hiukan aamiaista.

Tein kahdesta ohuemmasta langasta mallitilkut sillä halusin nähdä miltä langat näyttävät neuleena. Paksuimmasta langasta päätin aloittaa sitten varsinaisen työn eli tämän lakin no niin sitten loin uusille bambupyöröilleni tarvittavat silmukat ja ryhdyin työhön. Lanka kulki hyvin tekemästäni kerästä ja työ eteni. Sitten aloin ihmetellä miksi kerä tuntuu niin tyhjältä ja päätin punnita sen, kauhukseni huomasin, että lankaa oli jäljellä alle puolet ja työstä oli valmiina kolmannes. Päätin purkaa työn ja aloittaa pienemmän koon, jos lanka sitten riittäisi siihen. Loin silmukat ja neuloin pari kerrosta, hiukan ihmettelin kuinka huonosti silmukat kulkevat puikolla ja päätin katsoa työtäni tarkemmin. Olin onnistunut kiepauttamaan silmukat jossain kohtaa kierteelle eli ei kun purkamaan uudemman kerran.

Nyt on sitten pipolanka kamalana kasana, kun ei tuota lankaa kovin helposti saa kerän sisään ja kova mietintä päällä mitä tehdä jatkon kanssa. Harmittaa vietävästi etten ostanut ylimääräistä lankaa (ja Kool aidia), mutta olen tottunut siihen, että ohjeissa lankamäärät ilmoitetaan yläkanttiin. Hiukan kyllä ihmettelin miten vauvan ja aikuisen hattuun menee saman verran lankaa..

Jottei tule paha mieli niin annan itselleni luvan laittaa tuon lankakasan odottamaan parempia aikoja (lisää lankaa ja Kool aidia) ja siirryn Clapotiksen pariin. Jos sekin tökkii niin...