Sain sukat valmiiksi reilu tunti sitten ja nyt ne kuivattelevat tuolla kylppärissä muiden kaltaistensa seurassa. On muuten kummallista, että pesukone ei koskaan syö villasukkia, mutta puuvillaiset kelpaavat kyllä. Tilasin digiboksin kotiinkuljetuksella, en siksi ettenkö jaksaisi sitä kantaa vaan siksi, että sen saa tarvittaessa palauttaa. Illan aikana se sitten fillaroidaan kotiovelle ja sitten pääsenkin virittelemään.

319838.jpg

319839.jpg

Päivällä viihdytin itseäni ostoskeskuskävelyllä, koska olin vailla kahta syntymäpäivä- ja yhtä tupaantuliaislahjaa. Nyt on lahjat pakattuina ja valmiina ojennettaviksi, joten iltapuhteina voisin silitellä useamman viikon pyykit.

Ai niin kyllä mukaan tarttui lankaakin, täydensin sukkalankavarastoani hiukan paksummilla langoilla eli Maijalla ja Jannella, kumpaakin on nyt varastossa kahden sukkaparin verran. Koska eilen blogeja selaillessani (anteeksi etten muista kenen blogia luin) törmäsin Gansey workgroupiin, oli aivan pakko liittyä mukaan ja tietenkin tilata siihen sopivaa lankaa, onneksi sitä sai tuota ryhmää varten myös pienemmissä erissä. Nyt vain odotellaan postimiestä.

Laitan kuvan sukista kunhan kotiudun tupareista, ei siksi, että blogiani seurattaisiin, vaan sukkien edustavuuden takia. Ne kun näyttävät märkinä aika ikäviltä.