Lankavarastoani katsellessaniolen huomannut, että minulla on liian paljon lankaa. Kun vielä en erityisemmin pidä Nallesta (tai Seitsemästä veljeksestä) niin olen päätynyt seuraavanlaiseen ratkaisuun.

Haluan lahjoittaa Novitan villasekoitelangat hyvään tarkoitukseen, mielellään pääkaupunkiseudulla niin ei tarvitse maksaa kuljetuskustannuksia, mutta kauempaakin saa toki perusteluja laittaa. Langat ovat pääosin Nallea (joukossa on puolitoista kerää seiska veikkaa) ja itse koolaidaamiani joten väriä ainakin on elämään saatavilla, yhteensä niitä on varmaan kilon verran, tarkkaa määrää en ole selvittänyt.

Eli jos tiedät koulun, kerhon, päiväkodin tai jonkin hyväntekeväisyyskeräyksen, johon nuo langat kelpaavat niin laita minulle perustelut sähköpostiin  puikotellen@gmail.com 13.12.2006 mennessä, niin valitsen kohteen vielä ennen joulua ja sovitaan lankojen siirrosta sitten lähemmin. Tarkoituksenani olisi saada lankavarastoa pienemmäksi. Toki tuohon kommenttilaatikkoonkin voi viestin jättää.

En ole kotosalla lukemassa postiani ennen huomista, mutta palataan asiaan sitten.
204576.jpg
Tässä kuvassa on melkolailla ne langat, joista haluan eroon tuosta punasävyisestä on vielä tarkoitus tehdä yhdet lasten sukat jouluksi, mutta muuten kasa ilman puikkoja on tarjolla. Minulla on kissa eli sen epiteeliä on langoissa melko varmasti.