Ulkona on tänään melkoinen keli; lunta tulee ja tuuli kinostaa lunta. Onneksi olen jo kotona nauttimassa teetä ja neulomassa.

361742.jpg

Marja tuossa ihmetteli, mitä olen tekemässä langasta ja helmistä, no tietenkin sukkia. Mallissa on monta hauskaa juttua eli sukat aloitetaan jämälangan avulla, kun sitten taite on saatu neulottua neulotaan aloitussilmukat yhteen varsinaisten kanssa. Melkoisen hitaasti edistyvät, mutta tuo Lornan lanka on ihanaa neulottavaa, jos huomenna tulee lottovoitto niin lahjoitan kaikki muut langat pois ja neulon sukkia vain Lornan langoista.

Ilu valitteli Novitan lankojen laadusta, joka ei minustakaan ole mitenkään erityisen hyvä. Mutta langan hintaan verrattuna laatu on loistavaa. Otin pari kuvaa alle kuukauden vanhoista sukistani (vihreät ovat vain pari viikkoa vanhat), joita on pesty pari kertaa. Minusta kantapäät ovat menneet luvattoman huonoon kuntoon kohtuullisella käytöllä.
361744.jpg
Kirjava lanka on Stepiä ja vihertävä (värit eivät ole kohdallaan) on Gjestalin Maijaa.

Mitenkähän tuo Lorna kestää käyttöä? Onko kenelläkään kokemusta 6-säikeisestä Opalista ja sen kestosta sukkakäytössä? Joskus kun tarvitsee paksumpiakin sukkia. Eihän sukkien ikuisia tarvitse olla, mutta pari viikkoa on mielestäni liian lyhyt käyttöaika. Pesen sukat koneessa villanpesuaineella villaohjelmalla.

Nyt vain sohvalle teetä juomaan  ja Myrskylintuja neulomaan.