Kuluneella viikolla sukkia on saapunut perille useampi pari ja vaihto alkaa olla loppusuoralla. Sukat puuttuu vielä neljältä, mutta kaikkiin neulojiin olen saanut yhteyden ja sukat ovat kovaa vauhtia tekeillä, hyvä näin.

Omilla puikoillani on tällä hetkellä toinen kokonainen sukkapari vaihtoon liittyen. Päätin jo vaihtoa suunnitellessani, että kaikki saavat sukat, vaikka sitten myöhässä ja emännän neulomina, jos ei muuten. Toki toivoin, että kaikki lähtevät vaihtoon tarkoituksenaan ilahduttaa toista sukankutojaa omatekoisilla sukilla. Ymmärrän, että joskus kutomisen tielle tulee esteitä, elämässä kun sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Käsikipuisia ja nuhaisia neulojia on porukkaan mahtunut melkoinen määrä, mutta siitä huolimatta sukkaparit ovat valmistuneet. Emäntää ja sukkien saajaa on pidetty kiitettävästi ajantasalla, kiitokset myös siitä kaikille ilmoittajille.

Isoon porukkaan mahtuu aina myös niitä, joita on ollut vaikea tavoittaa (kukapa sitä nyt koko ajan postiaan vartioisi), melkoisen monta sähköpostia olenkin parin viime viikon aikana lähettänyt saadakseni selvyyden sukkien tilanteesta. Lopulta olen saanut lähes kaikilta jonkinlaisen vastauksen sukkien kohtalosta.


Tällä viikolla olen bongannut seuraavat sukat:

Ilun ja Marin  saamat sukat ovat samankaltaiset ja molempien neulojilla oli sama etunimi, melkoinen sattuma vai mitä.
Karamelli sai sukat ja Elli haisteltavaa.
Sinikka oli saanut pitsisukat Siniltä.

Puuttuko, joku sukkapari? Jätä kommenttia, niin lisään.

Sitten kuva ruusupuupuikoilla olevasta työstä, onko arvauksia mitä lankaa puikoilla on ja mitä siitä mahtaa olla tulossa, sukat tietenkin, mutta mitkä sukat? Tietäjälle tai arvaajalle on luvassa suu makeaksi. Palkinnon arvon vappupäivänä.

546476.jpg