Sain kodin siivottua, nyt on imuroitu ja tavarat saatu järjestykseen. Siirsin suurimman osan langoista rottinkiseen arkkuun, nyt ne ovat pois silmistä ja jaloista. Kyselin tuossa kuluneella viikolla Veranolta neulekorin mittoja. Kun sitten tarpeeksi asiaa pohdin päädyin toisenlaiseen ratkaisuun:
229579.jpg
Esillä voi olla vain sen verran töitä, kun tuohon pieneen leipäkoriin mahtuu. Loput keskeneräiset ovat erillisessä korissa. Marimekon pussukoissa sukantekeleitä kuljetetaan työmatkoilla.
Aloitin minä eilen uudet sukatkin, ensimmäiset Nancy Bushit, puikoilla on New England-sukat, joista tulee joululahja ystävälle. Lankana kartiolla oleva King Colen merino, jota hyödynsin myö Iris Gardeneissani.
229583.jpg
Perjantaina sain valmiiksi sneaker-sukat, tarkkasilmäiset varmaankin huomaavat, että ne eivät ole ihan identtiset. Lanka oli niin lopussa, että oli pakko tyytyä vain osittaiseen yhdennäköisyyteen. Mukavat ne silti jalassa ovat. Nyt taidan mennä laittamaan (pakaste)pullat uuniin ja sitten vain neulonnasta nauttimaan sohvalle, kuten sateisena ja harmaana lepopäivänä kuuluukin tehdä.
229592.jpg