Eilen kotiin tullessani löysin postin joukosta ilmoituksen isokokoisesta kirjeestä (sen täytyy olla SNY tai Ebay), mutta en ehtinyt noutaa lähetystä. Niinpä sitten otin kortin mukaani tänään töihin lähtiessäni. Suunnittelin kovasti lähteväni ajoissa noutamaan lähetystäni, sillä tälle illalle oli tekemistä tiedossa. No työpäivä ei sitten (tälläkään kertaa) mennyt ihan niin kuin olin suunnitellut, joten pääsin lähtemään kotiin vasta puoli viiden tienoilla. Muutenkin kaikki tuntui vastustavan ja päätin tulla kotiin jurnuttamaan, mutta käydä kuitenkin postin kautta. Niinpä sitten reippaasti kävin tutustumassa uuteen postikonttoriimme ja noudin Ameriikan paketin, jossa oli tällaiset sukan pingottimet:
233913.jpg

Kun sitten tulin kotiin ja nostin postit huomasin saaneeni ilmoituksen saapuneesta paketista, joten ei kun kipin kapin takaisin postiin. (Hiukan kyllä hävetti käydä siellä toista kertaa vartin sisällä.) Mutta haettavahan se SNY-paketti oli ja heti, kun sitten avasin sen sieltä löytyi tällaiset ihanuudet:
233915.jpg
Tumman ruskeaa Kid Mohairia ison huivin verran, herkullisen näköistä suklaata (en syö tänään, sillä tuollaisia aarteita ei kannata syödä suutuspäissään) ja ihanan iloinen heijastin, nyt minä olen välkky ja näyn pimeässä. KIITOS SNY!

Aamulla olin huolissani, koska toisesta New England-sukan alusta oli kadonnut puikon päässä oleva sukka. Mietin jo mielessäni kuinka soitan löytötavaratoimistoon ja kysyn onko sen jäänyt bussiin:

L: "Löytötavaratoimistossa, kuinka voin auttaa?"
H: "Hanna Neuloja tässä hei, olisin kysellyt onko teille toimitettu pientä muovista sukkaa, sellaista kirkkaan sinistä. Taisin pudottaa sen eilen iltapäivällä bussiin."
L: "Muovisen sukan?"
H: " Juuri niin, sellaisen parisenttisen söpön sukkapuikon päässä pidettävän, kauniin sininen ja ihan sukanmuotoinen."
L: "Minkähän arvoisesta tavarasta mahtaa olla kyse?"
H: "No eihän se kovin kallis ole, mutta sukankutojalle välttämätön."
L: "Eipä ole näkynyt, taitaa olla mennyt roskiin, jos se on bussiin pudonnut."
H: "Voi kuinka ikävää, kiitos tiedosta."

No kun sitten kaivoin kassini perusteellisesti, sukkarukka löytyi pohjalta, onneksi.

Taidan olla suuruudenhullu sukankutoja, teen aivan liian suuria sukkia itselleni. Testasin nimittäin sukan pingottajia ja suurin osa sukistani on pingottimia suurempia, ainoat siihen sopivat sukat ovat myös ne ainoat jalassa hyvin pysyvät =) Mikä ihme saa minut tekemään liian suuria sukkia?