Esittelen vihdoinkin viikko sitten valmistuneet sukat, neuloin toisen sukan valmiiksi neuletapaamisessa ja päättelinkin sen samantien. Olen ollut kiireinen koko viikon, joten sukkien pingotus ja kuvaus on vienyt enemmän aikaa kuin sukkien neulominen. Ensimmäisen sukan neuloin Saksan reissussa; ensin lentokoneessa ja sitten junassa. Omalta muistikortilta ei löydy neulontakuvia, mutta muiden korteilla niitä taitaa olla senkin edestä.

Finally here are my Waving Lace Socks, I got second one ready on last Thursday in knitting meet up. I have been busy all week (and weekend) so washing, blocking and photographing them took me longer than knitting them. I knitted first one in Germany (mostly in train but I also knitted it in airplane).

731529.jpg

Malli/Pattern: Waving Lace Socks (Favorite Socks)
Lanka/Yarn: Regia 4-Fädig
Väri/Colour: 1092
Puikot/Needles: 2.5 mm ruusupuiset sukkapuikot rosewood dpns731530.jpg

Jotain on tekeilläkin, sain juuri villatakin palaset yhdelle puikolle eli on raglan-kavennusten aika. Alkuviikosta uuden työpisteen huoltomies katsoi laukkuani, josta pursui lankaa ja toisen hihan alku ja kysyi olenko minäkin "niitä naisia, joiden on aivan pakko neuloa myös bussissa". Pakko oli myöntää kuuluvansa siihen ryhmään, vaikken bussilla töihin tulekaan.

I also have something on my needles; I just got all three pieces of cardigan on one needle so it is time to make some decreases. At the beginning of the week a serviceman at work looked at my bag filled with yarn and part of sleeve and asked if I'm one of the ladies that can't travel by bus without knitting. And I had to admit that I really knit on the way to the work.

MS3 on ollut viime viikon telakalla, mutta kunhan saan takin valmiiksi keskityn siihen ja baijerilaisiin.

I haven't knitted MS3 but I will knit it as soon as I get this cardigan ready.