Tulin tänään normaalisti töistä kotiin, ovella hiukan ihmettelin miksei kissa tule minua vastaan. Kun sitten pääsin kunnolla ovesta sisään huomasin kissan makaavan liikkumatta eteisen lattialla. Laitoin oven pikaisesti kiinni ja menin katsomaan kissaa. Siinä se makasi kyljellään ja sen jalasta lähti lanka, joka kiersi koko asunnon ympäri. Koitin irrottaa lankaa kissan tassusta, mutta se oli tiukassa solmusssa. Niinpä ainoaksi vaihtoehdoksi jäi langan katkaiseminen. Rauhoittelin kissaa ja hain lankasakset sohvalta, katkaisin langan ja nostin kissan syliini. Yritin irrottaa jalan ympäri kietoutuneen langan katkaisematta, mutta se oli niin tiukassa solmussa, että se piti katkaista. Kun sitten kissa oli irrotettu ja rauhoiteltu oli aika selvittää lanka. En tiedä kuinka monta tuntia kissa oli maannut lattialla, mutta minun tuli paha mieli. Miksi minä olen levittänyt harrastukseni ympäri asuntoa niin, ettei toinen voi rauhassa juosta kotonaan ilman vaaraa. Nyt pitää siis keksiä keskeneräisille töille kissaturvallinen säilytyspaikka.

Today I came home from work as usual. When I was opening the door I was little bit suprised that cat didn't show. When I walked in I saw cat laying down at floor. I closed the door and ran to see the cat more closely. He was on his side and there was yarn around his leg (and whole apartment). I tried to remove it but, it was too tight so I need to use scissors. Fortunately I had left my small scissors on the sofa. I cut yarn and lifted cat to my lap and cuddle him. I don't know how long cat has lain on the floor but I feel horrible and guilty. Now I have to put my ufos and yarns to a catsafe place of storage.

Blogikierroksella huomasin hienon langanpäättelytavan, täytynee opetella uusi tekniikka, sillä pupuissa on monta pääteltävää lankaa.