Koska viikko on ollut kiireinen ja kotihommat ovat jääneet pahemman kerran rästiin oli lauantaille tiedossa siivousta, pyykinpesua ja kauppareissu. Aamulla aloittelin reippaasti siivousta ja kiikutin roskia ulos, kun olin saanut kaikki tavarat paikoilleen lähdin kauppa-asioille. Kävin taas katsomassa lankahyllyä ja nyt ne Novitan Bambut olivat saapuneet, silittelin niitä hetken ja käskin niiden odottaa minua ensi viikonloppuun, siihen mennessä pitäisi päättää ostanko vihreää vai tumman ruskeaa Bambua. Ostin itselleni siivouskukkia palkinnoksi reippaudesta.

412363.jpg

Kauppareissulta palattuani laitoin tiskikoneen päälle ja imuroin asunnon, kun pölyt oli pyyhitty laitoin pyykkikoneenkin pyörimään, vielä muutama koneellinen on pestävää illan aikana, huomenna on sitten silityksen vuoro, sillä viime aikoina sekin on jäänyt vähemmälle.

Järjestin neulekirjat ja tarvikkeet koriin, sillä pinoista kirjat ja lehdet leviävät sohvalle ja lattialle aivan liian helposti. Sukkien edistyminen jäi illan telkkarimaratonin lisukkeeksi, sillä minun oli aivan pakko saada kokeilla märkähuovutusta. Nyt tekeleeni jo kuivattelee itseään. Lapanen ei ole edistynyt lainkaan tällä viikolla, mutta saadakseni edes jotain valmista hamsterikuun aikana keskityn nyt sukkiin.

412364.jpg

Nyt vain pyykkikonetta tyhjentämään ja sukkia kutomaan.

Ps. Nuo huovutusvillat on ostettu tammikuussa eivätkä ne ole mukana lankavarastossani.