418469.jpg

Viime viikolla huomasin herätyskelloni olevan epäkunnossa, torkkukytkin ei enää toiminut joten sängystä oli noustava heti kellon soidessa. Aluksi ajattelin, etten osta uuttaa kelloa, mutta pikaiset sängystä nousut olivat raskaita. Tänään sitten taivuin ja kävelin kellokauppaan uutta kelloa ostamaan.

Last week I noticed that my alarm clock is out order, snooze button was not working so I had to wake up when clock was ringing. First I thought that I don't need new clock but one week without snooze was enough so today I bought new alarm clock.

Eilen illalla telkkaria katsellessa en saanut sukkia valmiiksi, muutama kavennuskerros jäi puuttumaan. Kun sitten kello taas muistutti aamun tulleen ( ja oli pakko nousta heti) päätin tehdä puuttuvat kerrokset ja saada sukat valmiiksi. Niinpä sitten istuin sohvalla 4.45 ja kudoin sukkaa. Kun sain sukat valmiiksi vein ne kylpyyn siksi aikaa kun valmistelin aamiaista itselleni. Sen jälkeen sukat menivät pingotukseen ja jäivät kuivumaan työpäivän ajaksi. Nyt ne ovat kuivat ja valmiina lähetettäväksi, sillä ne ovat syntymäpäivälahja tädilleni.

I couldn't get my socks ready last night while watching tv, onlt few decreasing rows were missing. My alarm clock was ringing 4.45 am so I have to wake up quickly without snooze so I decided to complete my sock. When socks were finished I soaked them while making breakfast for myself. After soaking (and towel drying) I put my socks to blockers. Now socks are dry and ready to be send to my aunt who has birthday next Monday.

Aamulla työmatkalla aloittelin jo seuraavia sukkia. Jaoin Trekking-kerän eilen kahtia ja en viitsinyt tasata raitoja, joten sukat ovat selvästi eri paria. Onnistuin luomaan silmukat bussissa vallan hienosti ja nyt on jo muutama kerros neulottunakin. Sukista on tulossa Conwyt syntymäpäivälahjaksi ystävälleni. (Kuvassa näkyy myös huomiseksi töihin ostamani kakku, oli aivan pakko kokeilla kun siinä ei ollut oikein mitään, ei vehnää, ei geenimuunneltuja ainesosia jne.)

I started a new pair of socks while commuting to work (I go to work by bus). I managed to cast on my socks quite well, now I have already knitted some rows. I splitted my Trekking ball yesterday and I didn't get colours even out. These socks are going to be Conwy-socks and I am going to give them to friend as birthday present.

Kotona minua odotti toiseen "harrastukseen" eli laihduttamiseen liittyvä lehti, sitä aion lueskella iltasella, kunhan saan muut hommat tehtyä. Ostin itselleni myös laihdutusteetä, ei sillä että siihen uskoisin, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Käsityölehtiä minulle ei tule IKn lisäksi, mutta ostan sellaisia välillä, jos joku ohje kiinnostaa.

Mietin tuossa kotimatkalla sukkia kutoessani (kuinka muuten ihminen voisikaan matkustaa), että voisin tehdä Salaisen sukankutojan aikana jonkinlaista ohjetta tuosta sukkien tekemisestä kahdella pyöröllä. Ajattelin tehdä kahdet sukat toiset varresta ja toiset varpaista alkaen. Kiinnostaisiko kuvasarja ja ohjeistus? Teen sukat joka tapauksessa, mutta voisin ottaa tehdessäni tarkempia kuvia ohjeistusta varten. Ajattelin, että laittaisin ohjetta näytille edistymisen tahdissa.  Koska kumpikaan sukkamalleista ei ole omani en anna ohjeita mallikuvioille (tuohon toiseenhan ne löytyvät netistä), mutta tekniikkaa voin esitellä, jos kiinnostuneita riittää.