Perjantain kunniaksi ja blogipäivityksen innoittamana lähdin tänään ajoissa töistä ja kävin tutustumassa Suomalaisen kirjakaupan ja Akateemisen alennusmyynteihin erityisesti käsityökirjojen merkeissä. Todella mielenkiintoisia kirjoja oli tarjolla mm. teestä, origameista, helmitöistä, virkkauksesta, neulomisesta,  ruuanlaitosta ja leivonnasta. Laihduttajana jätin suklaa-, jälkiruoka- ja kakkukirjat väliin ja siirryin käsityökirjallisuuden pariin.

Kaksi kirjaa sitten ostin. Alunperin tarkoituksenani oli ostaa tuo Jennyn esittelemä Knit and Crochet Stitches-kirja jota olin ihastellut myös nettikaupoissa. Kun sitten pääsin kauppaan asti löysin alakerrasta pienen ja paksun kirjan Knitting Stitches-kirjan. Otin sen ja bongaamani huovutuskirjan mukaani ja matkasin liukuportaita pitkin käsityökirjaosastolle. Siellä oli tarjolla tuo kaipaamani kirja joten selasin kirjoja rinnakkain. Koska toisessa kirjassa ei ollut kaavioita ja en harrasta ihmeemmin virkkausta päätin ostaa ensin löytämäni kirjan. Sitten vielä tiivis tutustuminen alevalikoimaan ja kassan kautta ulos.

351289.jpg

Olen huovuttanut vain satunnaisia Huopas- ja hahtuvakokeiluita,  mutta tuosta kirjasta on varmaan pakko kokeilla joitain töitä. Neulekirjassa on esitelty 300 pintaneuletta joten siitä voi ottaa ideoita omiin suunnitelmiin.

Olen minä hiukan edistynyt neulomuksessakin, Fifi on syönyt jo yhden Alpaca-kerän ja puoliväli on ohitettu. Viikonloppuna on onneksi tiedossa telkkarinkatselua.

351290.jpg

Nyt taas sohva kutsuu.